Mäklarinformation

January 27, 2023 in #Mäklare | |

Inför visning

Det är förbjudet att ställa upp entrédörrarna vid visning då det skadar den automatiska dörröppningen. Föreningen har en särskild portkod som istället ska användas vid visning. Kontakta styrelsen på styrelsen@snoplogen.se för att få koden.

Om föreningen

Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 769616-1640. Brf Snöplogen bildades 2007. Inflyttningen startade i etapper under våren 2009.

Antal lägenheter

Det finns 110 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är:

  • 2st 1RoK
  • 73st 2RoK
  • 27st 3RoK
  • 8st 4RoK.

Lägenheterna är fördelade på två 10-våningshus.

Gemensamma utrymmen

Byggnaderna har gemensamma trapphus. Det finns en gemensam grovtvättstuga i entréplan som kan bokas alla dagar. Utrymmen för cykel-, och barnvagnsförvaring samt soprum finns i entréplan.

För grovsopor hänvisar föreningen till återvinningscentralen i Sätra, Östberga eller Högdalen.

Utemiljö

Föreningen har en trevlig utegård med belysning, gångar, planteringar och lekplatser.

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.

Varje lägenhet har egen elmätare som läses av med fjärravläsning. Hushållselen betalas av den boende.

TV och bredband

Föreningen har Telia som leverantör av bredbandstelefoni, internet och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Vill man utöka sitt utbud ringer man till Telia eller går in på deras hemsida http://www.telia.se.

Parkering

Föreningen ingår i Muffens samfällighetsförening för garage- och uteparkeringsplatser. Platserna hyrs ut för 700:- respektive 350:-/mån. Läs mer här: Om parkering

Föreningens omgivning

Som boende i Brf Snöplogen är det aldrig långt till servicefunktioner, fritidsintressen och bra kommunikationer. Föreningen ligger ett stenkast från Fruängens Centrum, där finns butiker, apotek, bibliotek och tunnelbana. Här finns även ett flertal trevliga lunchrestauranger, t.ex. Erssons Fisk/Deli Catering & Restaurang och mysiga café Kaffekoppen. I Fruängens centrum hittar du också Folktandvård och Vårdcentral.

Ett stenkast från Centrum finns Långbro Park med sitt berömda Värdshus och grönområde. I nära anslutning till tunnelbanan finns Fruängens Ungdomsgård som erbjuder allt från musik till dans, spel och café med biljardbord. Här finns även en sporthall och gym. Tunnelbanans röda linje med slutstation Mörby Centrum har sin start i Fruängen. Efter ca 10 min är du på Södermalm och det tar endast ca 18 min in till Stockholms Central. Fruängen är dessutom en knutpunkt för många busslinjer. Buss 173 till Skärholmen centrum och Ikea, buss 144 mot Gullmarsplan via Älvsjö, buss 707 mot Tumba via Kungen Kurva, buss 704 via Huddinge Centrum till Flemingsberg. Nattetid går buss 192 till och från Fruängen. Fruängen har nära till både skolor och ett flertal dagis.

För mer info om Fruängen: http://www.fruangen.nu

Hitta hit

Ta Röd T-banelinje nr 14 från Stockholm central till slutstation Fruängen. Resan tar ca 18 min.

January 27, 2023 in #Mäklare | |